Siyaset ve adaylık (Politics and candidacy) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Dinimiz insanı ilgilendiren hiçbir konuya duyarsız kalmamış, her meseleye vereceği bir cevabı olmuş, ilmal ettiği hiç bir saha bırakmamıştır. Siyaset de bunlardan biridir.