Buku sifir - Jamaludin, Mohd. Zuberi; Khalid, Madihah (Dewan Bahasa dan Pustaka, 1989)
Buku sifir matematik ini bertujuan untuk membantu dan memudahkan pelajar mencari rumus-rumus yang berkenaan bagi meneruskan pengiraan selanjutnya. Dalam buku ini dimasukkan rumus-rumus pelajaran matematik untuk Tingkatan 1 hingga Tingkatan 5 yang merangkumi tajuk-tajuk seperti nombor, algebra, trinogometri, koordinat dan lokus, geometri, pembezaan, kamiran dan statistik.