fikrah Dr.Salam: Niat mandi serentak - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Niat mandi serentak 2 - Hubungan ibi, anak kekal selepas nikah 3 - Lafaz talak ketika marah 4 - Sah nikah berwali bapa fasik