Fikrah Dr. Salam: musykil pakaian renang muslimah - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1- Sikap saling pemaaf perlu ada 2- Perkara dilarang ketika solat 3- Persoalan talak bergantung pada niat