Perkemas fungsi Baitulmal - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2010)
PERISTIWA penderaan dan pembunuhan kanak-kanak mengahwini budak perempuan bawah umur dan bertambahnya penglibatan wanita islam dalam kegiatan pelacuran merupakan gejala sosial yang perlu dikaji dan dilihat dalam perspektif lebih luas